FC Escalé

  • Clubkleuren: Rood Rood
  • Teammanager: Milo Wera
Extra Info
PALMARES
Kampioen 5e klasse A Leuven ‘17-‘18
3e plaats 4e klasse D Leuven '18-'19

SPELERSKERN
Matthi
Venetiaans blonde, uiterst betrouwbare sluitstuk van Escalé. Schreeuwt zijn manschappen nog al eens graag agressief toe. Desalniettemin goeie gast.

Jordi
Blok beton rechtstreeks geïmporteerd uit de Kaukasus. De legende gaat dat hij eigenhandig Leningrad van den Duits bevrijd heeft ten tijde van WO I. Als hij op goal schiet wilt ge niet in de buurt zijn. Publiekslieveling.

Arthur
Vuilste speler van de ploeg, denkt soms dat hij Messi is maar wordt telkens met zijn neus op de pijnlijke feiten gedrukt. Polyvalente sleutelspeler, dat wel.

Jonko
Als een ware Samson zit de kracht in zijn lange manen. Even houterig als geniaal. Neusje voor mooie doelpunten.

Jonas D
Sfeermaker, grote mond, meester-tacticus en opvliegend karakter. Gouden linker en verrassend goed kopbalspel. Vlot in de omgang met moeders.

Robin
Gretigheid pur sang. Opgewekte gast met goeie voeten. Voor de goal gaat het licht soms uit. Alomtegenwoordig in het Leuvense nachtleven, heel chaud dinges.

Barry
Compenseert gebrek aan techniek met een derde long. Loopt u zelfs op 1 been nog los naar huis. Cruciale pion in de defensie, als hij op tijd is ten minste.

Sandro
Stille kracht die de ploeg draaiende houdt. Een combinatie van lekkere balbehandeling en fragiele polsen. Topspeler van de ploeg, op FIFA weliswaar.

Marten
Exoot van de ploeg. Waarom zaalvoetbalschoenen kopen als het ook zonder kan? Manier van spelen die moeilijk te beschrijven valt, pikt geregeld zijn goaltje mee. Het defensieve is niet aan hem besteed.

Jonas B
Meestal ergens ver weg in de bossen de kunstenaar aan het uithangen. Duikt op zeer onregelmatige tijdstippen dan toch eens op. Spelplezier en vinnigheid zo heerlijk als de beharing op zijn bovenlip.

Jesse
Officiële escalé-teamafgevaardigde. Uitblinker in het timen van 25 minuten.
Resident-DJ van de nu al legendarische Villa Escalé feestjes, politie Leuven kan beamen.

Ruben
Ni mee fokke want hij fokt terug. 20-jarige bink met de knieën van een bejaarde. Echte strijder, Teamspeler en vlotte gast.

Jannes
Prullevent. Dribbelt van links naar rechts maar vergeet soms dat de tegenstanders niet de Snollebollekes zijn. Spelmaker en meester-technicus met een gouden balbehandeling.

Tibo
Op papier trainer van de ploeg, in de praktijk weinig in de pap te brokken. Trekt occasioneel zelf de voetbalschoenen aan, met wisselend succes. Desalniettemin cruciaal pion binnen de ploeg.

-UNITA VIS FORTIOR-
Palmares
Seizoen Reeks Positie  
2017-2018 5e Klasse A Leuven 1
2018-2019 4e Klasse D Leuven 3
2019-2020 3e Klasse A Leuven 7
2020-2021 3e Klasse A Leuven 1
2021-2022 3e Klasse A Leuven 8
2022-2023 3e Klasse E Leuven 11