Delta Force One

Boven(vlnr): Sander (Toro Rosso), Kristof (Frakke), Wout (John Beton), Brecht (Rambo), Ruben (Marckie), Tom (Lord Tom)

Onder (vlnr): Stanny (Stengel), Dieter (Den Dikke), Jonas (Nasty Jo)
  • Clubkleuren: Blauw/wit Wit
  • Teammanager: Tom Janssens
# Teamleden Fairplay Wedstrijden Goals Assists
0 Stanny Vanderbemden 1e 3 2 4
0 Sander Tegethoff 2e 6 0 4
0 Brecht Overloop 3e 3 1 2
0 Simon Vanhumbeeck 4e 6 5 3
0 Kristof Brankaer 5e 4 12 8
0 Dieter Vanderbemden 6e 5 1 1
0 Wout Stroobants 7e 5 2 1
0 Arne Misbaer 8e 4 8 0
0 Tom Janssens 1 0 1
0 Jonas Stroobants 0 0 0
0 Roel Van Acker 0 0 0
Palmares
Seizoen Reeks Positie  
2013-2014 3e Klasse B Leuven 11
2014-2015 3e Klasse A Leuven 10
2015-2016 3e Klasse A Leuven 12
2016-2017 4e Klasse C Leuven 10
2017-2018 4e Klasse C Leuven 6
2018-2019 4e Klasse C Leuven 2
2019-2020 3e Klasse E Leuven 3
2020-2021 3e Klasse E Leuven 12
2021-2022 3e Klasse E Leuven 13