De Gempersteeg

  • Clubkleuren: Rood rood
  • Teammanager: Peter Decoster
# Teamleden Fairplay Wedstrijden Goals Assists
4 Peter Decoster 1e 7 6 0
12 Jeroen Vandendriessche 2e 8 12 0
20 Jonathan Chapelle 3e 7 5 0
21 Marc Somers 4e 6 0 0
1 Jeffrey Maertens 5e 6 0 0
5 Xuan Demeulemeester 6e 7 6 0
2 Filip Goudeseune 1 1 0
3 Bruno Boerjan 2 3 0
6 Arne Seynhaeve 0 0 0
7 Matthias Orlando 0 0 0
8 Levi Geens 2 0 0
9 Birger Baert 2 2 0
10 Jonathan Dierckx 1 0 0
15 Sander Vandendriessche 2 2 0
22 Wan Demeulemeester 2 2 0
Palmares
Seizoen Reeks Positie  
2016-2017 1e Klasse Roeselare 9
2017-2018 1e Klasse Brugge 5
2018-2019 1e Klasse Brugge 8
2019-2020 1e Klasse Brugge 12
2020-2021 2e Klasse Brugge 8
2021-2022 2e Klasse Brugge 9