La Mierda

  • Clubkleuren: zwart - geel zwart
  • Teammanager: Daan Groffils
# Teamleden Fairplay Wedstrijden Goals Assists
0 Boie Neefs 1e 4 4 8
0 Bram Hermans 2e 5 12 5
0 Maarten Vandegaer 3e 5 4 4
0 Kenneth Lambert 4e 6 5 1
99 Gaëtan Casterman 5e 6 1 1
0 Daan Groffils 6e 5 2 5
0 Stijn Budeners 7e 2 0 0
0 Simon De Coster 8e 3 4 1
0 Mattijs Clijsters 1 0 1
0 Vincent Hermans 0 0 0
0 Hendrik Nolens 1 1 1
0 Michael Goethuys 0 0 0
0 Max Fabré 0 0 0
11 Matthijs Michielsen 0 0 0
69 Frederik Schepers 0 0 0
Palmares
Seizoen Reeks Positie  
2007-2008 2e Klasse A Leuven 7
2008-2009 2e Klasse A Leuven 6
2009-2010 2e Klasse A Leuven 10
2010-2011 2e Klasse A Leuven 10
2011-2012 2e Klasse A Leuven 7
2012-2013 2e Klasse A Leuven 9
2013-2014 2e Klasse B Leuven 13
2014-2015 3e Klasse B Leuven 12
2015-2016 3e Klasse B Leuven 14
2016-2017 4e Klasse B Leuven 5
2017-2018 4e Klasse B Leuven 4
2018-2019 4e Klasse B Leuven 6
2019-2020 4e Klasse B Leuven 12
2020-2021 Veteranen 2e Klasse Leuven 1
2021-2022 4e Klasse E Leuven 7