Antverpia 98

  • Clubkleuren: Zwart/Geel Zwart
  • Teammanager: Jelle Cheyns
# Teamleden Fairplay Wedstrijden Goals Assists
30 Arne Verbakel 1e 4 4 1
5 Nick Descamps 2e 8 1 4
2 Francisco Amaral 3e 7 7 17
14 Keno Van Deuren 4e 7 2 2
6 Robin Proost 5e 10 9 3
10 jano van rijn 6e 7 3 1
9 Jelle Cheyns 7e 11 8 11
1 Jeroen Bosman 8e 9 0 3
7 Levy Bals 9e 9 4 1
3 Robin Cheyns 10e 9 13 4
11 Quinten Vancamp 11e 8 4 4
23 Jelle Bervoets 12e 8 4 0
11 Kjenti Jennes 0 0 0
Palmares
Seizoen Reeks Positie  
2016-2017 2e Klasse Antwerpen 8
2017-2018 2e Klasse Antwerpen 8
2018-2019 2e Klasse B Antwerpen 3
2019-2020 2e Klasse Antwerpen 11
2020-2021 3e Klasse A Antwerpen 4
2021-2022 3e Klasse A Antwerpen 6