Antverpia 98

  • Clubkleuren: Zwart/Geel Zwart
  • Teammanager: Jelle Cheyns
# Teamleden Fairplay Wedstrijden Goals Assists
1 Jeroen Bosman 1e 2 0 1
14 Keno Van Deuren 2e 2 1 0
30 Arne Verbakel 3e 2 2 1
2 Francisco Amaral 4e 3 5 8
5 Nick Descamps 5e 3 1 3
6 Robin Proost 6e 3 6 3
7 Levy Bals 7e 3 3 1
9 Jelle Cheyns 8e 3 3 0
10 jano van rijn 9e 2 1 0
3 Robin Cheyns 10e 1 1 0
11 Quinten Vancamp 11e 1 0 0
23 Jelle Bervoets 12e 1 0 0
11 Kjenti Jennes 0 0 0
Palmares
Seizoen Reeks Positie  
2016-2017 2e Klasse Antwerpen 8
2017-2018 2e Klasse Antwerpen 8
2018-2019 2e Klasse B Antwerpen 3
2019-2020 2e Klasse Antwerpen 11
2020-2021 3e Klasse A Antwerpen 4
2021-2022 3e Klasse A Antwerpen 6