Arrahma

  • Clubkleuren: grijs/fluo geel grijs/fluo geel
  • Teammanager: Ismaël El Hadji
# Teamleden Fairplay Wedstrijden Goals Assists
4 Redouan Mdaouchi 1e 3 0 0
3 Redouan Bakkach 2e 2 0 0
7 Soufiane Ben Kaddour 3e 2 0 0
2 Rachid Bakkach 4e 3 0 0
1 Hamza Mdaouchi 5e 4 0 0
6 Morad Bousba 6e 4 0 0
9 Yassin Bakkach 7e 2 0 0
7 Soufiane Ben Kaddour 0 0 0
8 Abder Mdaouchi 1 0 0
10 Jalal Bennadi 1 0 0
10 Said Askioui 0 0 0
11 Ismaël El Hadji 1 0 0
12 Yassin Raoui 1 0 0
12 Jauad El Hadji 0 0 0
Palmares
Seizoen Reeks Positie  
2016-2017 1e Klasse Antwerpen 2
2017-2018 1e Klasse Antwerpen 1
2018-2019 1e Klasse Antwerpen 2
2019-2020 1e Klasse Antwerpen 3
2020-2021 1e Klasse Antwerpen 4
2021-2022 1e Klasse Antwerpen 7