Slumdog Mignolet

  • Clubkleuren: Rood zwart
  • Teammanager: Rob Claes
# Teamleden Selecties Goals Assists Fairplay
25 Nick Cuypers 10 3 2 1e
998 Anton Blockx 8 2 1 2e
8 Jasper Jacobs 15 8 5 3e
9 Tom Van Gael 17 4 1 4e
3 Joost Claes 16 6 2 5e
1 Rob Claes 18 31 5 6e
4 Jonas Blockx 11 4 1 7e
5 Philippe Proost 13 0 1 8e
22 Senne Denies 9 4 5 9e
7 Abel Tjantele 0 0 0
10 Hannes Van Gael 0 0 0
10 Nick Geudens 2 1 2
11 Pieter Van De Mierop 2 2 0
11 Mich Segers 2 3 0
33 Niels Verhaert 2 0 0
99 Bastiaan Reymer 1 0 0
555 Lennert Lennert 0 0 0
10 Joris Vanhees 0 0 0
Palmares
Seizoen Reeks Positie  
2015-2016 1e Klasse Antwerpen 10
2016-2017 2e Klasse Antwerpen 2
2017-2018 1e Klasse Antwerpen 7
2018-2019 1e Klasse Antwerpen 7
2019-2020 1e Klasse Antwerpen 12
2020-2021 2e Klasse Antwerpen 12