MA United

  • Clubkleuren: Wit/rood wit
  • Teammanager: mohamed bouhadan
# Teamleden Selecties Goals Assists Fairplay
8 Ibrahim Chourak 9 0 0 1e
1 Mohamed Saadi 12 0 0 2e
6 Ibrahim El baroudi 15 0 0 3e
9 Imad Bouhadan 16 0 0 4e
5 Younes Ben Kaddour 11 0 0 5e
10 Abdellah El baroudi 14 0 0 6e
0 mohamed bouhadan 17 0 0 7e
2 Achmed Achabar 6 0 0 8e
Palmares
Seizoen Reeks Positie  
2015-2016 1e Klasse Antwerpen 3
2016-2017 1e Klasse Antwerpen 4
2017-2018 1e Klasse Antwerpen 2
2018-2019 1e Klasse Antwerpen 3
2019-2020 1e Klasse Antwerpen 5
2020-2021 1e Klasse Antwerpen 9