Red Fox

  • Clubkleuren: wit - rood grijs - rood
  • Teammanager: Bart Smulders
# Teamleden Selecties Goals Assists Fairplay
18 Firat Tercan 2 1 0 1e
2 Jan Neefs 3 6 0 2e
17 El Hassan Aouraghe 5 6 0 3e
5 Jesse De Wandel 5 11 0 4e
9 Kristof Durieux 4 1 0 5e
1 Ashley Vanderperre 6 0 0 6e
14 Sam Wollens 2 1 0 7e
4 Roel Kersschot 5 2 0 8e
3 Bram Segers-Dom 5 11 0 9e
13 Bart Smulders 4 2 0 10e
7 Dado Ceho 2 2 0 11e
8 Jeroen Verbist 0 0 0
11 Olivier Goossens 1 0 0
12 Jonas Eeckhout 0 0 0
15 Jonathan Van Tilburg 0 0 0
16 Jens Beirinckx 0 0 0
10 Gino Hendrickx 0 0 0
Palmares
Seizoen Reeks Positie  
2015-2016 1e Klasse Antwerpen 7
2016-2017 2e Klasse Antwerpen 4
2017-2018 2e Klasse Antwerpen 2
2018-2019 1e Klasse Antwerpen 13
2019-2020 1e Klasse Rupel 9
2020-2021 4e Klasse Antwerpen 7