Red Fox

  • Clubkleuren: wit - rood grijs - rood
  • Teammanager: Bart Smulders
# Teamleden Selecties Goals Assists Fairplay
17 El Hassan Aouraghe 11 9 0 1e
15 Glenn Nesen 8 4 0 2e
5 Jesse De Wandel 13 26 0 3e
1 Ashley Vanderperre 18 3 0 4e
9 Kristof Durieux 11 2 0 5e
2 Jan Neefs 12 23 0 6e
13 Bart Smulders 13 6 0 7e
3 Bram Segers-Dom 14 17 0 8e
7 Dado Ceho 11 12 0 9e
4 Roel Kersschot 5 2 0
10 Gino Hendrickx 1 1 0
11 Olivier Goossens 6 1 0
14 Sam Wollens 2 2 0
16 Jens Beirinckx 1 1 0
18 Firat Tercan 5 4 0
Palmares
Seizoen Reeks Positie  
2015-2016 1e Klasse Antwerpen 7
2016-2017 2e Klasse Antwerpen 4
2017-2018 2e Klasse Antwerpen 2
2018-2019 1e Klasse Antwerpen 13
2019-2020 1e Klasse Rupel 9
2020-2021 4e Klasse Antwerpen 7