Sambal

  • Clubkleuren: wit shirt zwarte broek
  • Teammanager: Jeroen Egas
# Teamleden Selecties Goals Assists Fairplay
3 Jan Vertongen 12 13 14 1e
18 Elias Krane 10 14 9 2e
6 Jeroen Egas 18 30 16 3e
14 Nicolas Mazeure 20 15 10 4e
2 Benjamin Dirkx 12 4 2 5e
1 Jonathan Mertens 15 10 8 6e
5 Dries Lyna 9 2 6 7e
4 Bibek Mamandhar 12 2 1 8e
19 Shone Beeckman 7 4 4 9e
17 Pieter Hendrickx 0 0 0
16 Quinten Van den Broeck 1 0 0
15 Marnik Schrijvers 0 0 0
11 Nils Bruggeman 3 0 0
13 Anthony Dugaucquier 2 0 0
12 Michael Ackaert 2 0 0
10 Igor Smetanko 2 2 0
9 Joël Brink 2 2 2
8 Zouhir Gadi 3 4 5
7 Tony Mulia 0 0 0
20 Vincent Albers 3 2 4
Palmares
Seizoen Reeks Positie  
2015-2016 1e Klasse Antwerpen 6
2016-2017 1e Klasse Antwerpen 7
2017-2018 1e Klasse Antwerpen 4
2018-2019 1e Klasse Antwerpen 9
2019-2020 1e Klasse Antwerpen 10
2020-2021 2e Klasse Antwerpen 7