Buena Vista FC

Boven: B - Tomme - Rossy - Delonghi - T
Onder: Adri - Sandy - Pieje - Pierre
  • Clubkleuren: blauw blauw
  • Teammanager: Pieter Adriaens
# Teamleden Fairplay Wedstrijden Goals Assists
3 Dirk Jansen 1e 3 0 2
88 Roel Hermus 2e 2 2 0
6 Stefaan Wijnants 3e 4 4 1
11 Tom Vandebroek 4e 4 0 0
13 Pieter Adriaens 5e 4 2 3
4 Sander Vanhaute 6e 3 1 1
18 Pieter Vanderhulst 7e 3 2 2
7 Eric Lemmens 8e 2 2 0
15 Peter Verlinden 9e 2 0 1
0 Hannes Deconinck 0 0 0
1 Pieter Vanheuverzwijn 0 0 0
2 David Vanautgaerden 0 0 0
8 Jeroen Baeck 0 0 0
9 Tony Ward 0 0 0
10 Maarten Joossens 0 0 0
27 Brecht Beheydt 0 0 0
69 Maarten Logghe 0 0 0
99 Pieter De Bondt 0 0 0
99 Kris de Maeseneer 0 0 0
412 Stijn Vranckx 0 0 0
Palmares
Seizoen Reeks Positie  
2005-2006 3e Klasse A Leuven 5
2006-2007 2e Klasse A Leuven 12
2007-2008 2e Klasse A Leuven 10
2008-2009 2e Klasse A Leuven 13
2009-2010 3e Klasse A Leuven 7
2010-2011 3e Klasse A Leuven 7
2011-2012 3e Klasse A Leuven 13
2012-2013 3e Klasse B Leuven 12
2013-2014 3e Klasse A Leuven 5
2014-2015 3e Klasse C Leuven 13
2015-2016 3e Klasse C Leuven 9
2016-2017 3e Klasse C Leuven 12
2017-2018 3e Klasse C Leuven 6
2018-2019 3e Klasse C Leuven 14
2019-2020 4e Klasse D Leuven 2
2020-2021 3e Klasse B Leuven 12
2021-2022 3e Klasse B Leuven 13