ZVC Paljax

Boven: Mette, Voske, Koene, Willie, Tomme
Onder: Sam, Valle, Makke, Svekke
  • Clubkleuren: groen/wit groen
  • Teammanager: Valentijn Coosemans
Extra Info
Ontstaan: Juni 2015 tussen pot en pint.
Palmares: Champions Cup, Euro Trofee, Zuipbeker, ...
Ambities: Play Off 1 halen en volgend seizoen terug Europees spelen.
Kwaliteiten: Leuteren, zeveren en met wat geluk kan er ook iemand tegen de bal trappen.
# Teamleden Fairplay Wedstrijden Goals Assists
4 Rafael Van Der Sype 1e 2 1 1
10 Yassin Kaddani 2e 3 0 1
13 Tuur Habraken 3e 2 0 1
9 Willem Magits 4e 5 3 1
7 Sven Halewyck 5e 4 0 1
2 Koen Goetschalckx 6e 6 0 1
16 Tom Hillaert 7e 2 0 0
37 Max De Jaeghere 8e 3 0 0
3 Jeroen Barrez 9e 4 2 0
5 Valentijn Coosemans 10e 2 1 1
26 Thomas De Vos 11e 2 0 0
6 Sam Medart 12e 2 1 2
0 Michiel Puttaert 0 0 0
1 Pieter-Jan Geens 0 0 0
8 Gregory Dimitrakopoulos 1 0 0
11 Arno Booten 0 0 0
17 Andries Robeets 1 1 0
21 Jesse Van den Bosch 0 0 0
34 Maarten Coosemans 0 0 0
Palmares
Seizoen Reeks Positie  
2015-2016 3e Klasse B Leuven 9
2016-2017 3e Klasse B Leuven 3
2017-2018 2e Klasse C Leuven 5
2018-2019 2e Klasse C Leuven 13
2019-2020 3e Klasse C Leuven 6
2020-2021 3e Klasse C Leuven 3
2021-2022 3e Klasse C Leuven 6