Boutros Boutros Ghali

v.l.n.r.
Jeroen, Seppe, Thomas, Dieter, Ward, Michiel
Wouter, Jules, Johnislav Wawrinka, Roeland
  • Clubkleuren: zwart zwart
  • Teammanager: Jonas Verbruggen
Extra Info
Boutros Boutros Ghali zal voor velen de geschiedenis ingaan als de flamboyante Egyptische voorzitter van de VN, maar zijn belangrijkste verwezenlijking was ongetwijfeld de oprichting van het zaalvoetbalteam ‘Boutros Boutros Ghali’.

Ploeginfo:

Dieter Lauwers: speelde ooit tegen Chris Smalling. Op de vraag wat is de gelijkenis tussen Chris Smalling en een zakdoek antwoordt hij steevast ‘Ze steken allebei nog in mijnen broekzak’. Favoriet personage van Lilly en Marleen is Jefke. Staat hoogstpersoonlijk in voor 80 procent van de omzet van La trappe. Spaart zijn verlof altijd voor de kerstperiode. Wereldrecord vrijgezellenweekends in één jaar staat op zijn naam: 7.

Thomas Swennen: Bijnaam Pippo Inzaghi. Niet omwille van zijn skills of zijn looks maar omdat hij dat zelf zegt. Houdt van kamperen, liefst voor de goal. Kan zijn adem gedurende 201 seconden inhouden. Moet je maar eens proberen. Kiest altijd Eddy bij Tekken 3. Eet zijn frietje het liefst met champignonroomsaus, hollandse mayonaise, bicky zonder augurken en een extra vleesje naargelang het weer van de dag.

Seppe Delmeiren: Bijnaam ‘man van glas’. Rare eigenschap voor een keeper. Wordt geregeld omvergereden van zijn fiets. Kocht dan maar met zijn eerste loon rollen om thuis op te fietsen. Sindsdien niet meer omvergereden (hout vasthouden). Eet ’s middags altijd een potje granola met yoghurt. De granola van zijn moeder bevat 9 soorten noten en 6 verschillende soorten zaden. Lekker. Beste studietip: middagdutjes.

Jeroen Lauwers: vliegt duizenden kilometers naar Canada om beren te spotten om dan te beseffen dat beren een winterslaap houden. Zijn bijnaam is daarom ook: ‘not so bear grylls’. Klassement B in tennis, A in het spelen. Zijn favoriete woord is ‘button’, verwijzend naar een bekerpositie bij een spelletje beerpong. Heeft altijd rode bekers in zijn koffers liggen. Geeft graag housewarmings. Relaxen doet hij in zijn social room.

Lode Borghs: Vloekt in het Engels, scoort in het Spaans. Is een van de twee Boutrossen die een baard kan laten groeien. Bestelt nooit een vleesje bij de frituur. Allergisch aan bier. Zat ooit naast David De Gea op café. Durfde niets te zeggen tegen David De Gea. Pussy.

Jules Borghs: Speelde vroeger baseball in Amerika. Werd niet goed genoeg bevonden en moest genoegen nemen met links-bank. Stapte dan maar over naar voetbal. Speelt nu rechts-bank. Op het veld is Jules onpakbaar, net een paling. Vandaar ook zijn bijnaam: Paling. Tof woord paling... Pooaling. Jules mag Patje zeggen tegen Patje, boemboem, Goots. Gelukzak.

Wouter Moyaert: Kent het verschil niet tussen de zaal en het veld. Hoogtepunt van de maand is de bekendmaking van de pasta van de maand. Altijd spannend. Lust geen chips. Lust ook geen kauwgom. Zijn vader bezit een appartement in Knokke. Heeft zichzelf ‘golden drops’ aangeleerd, zo bespaart hij wc-papier. Praten over zijn werk is een taboe.

Jonas Verbruggen: Bijnaam Johnislav Wawrinka. Een man van zijn woord. Scheerde ooit zijn hoofd kaal na het verliezen van een wedstrijdje blad-steen-schaar. Smeert zich in met factor 50. Spreekt een woordje Pools en verkiest iphone 5 boven iphone 6. Houdt zijn cafeïnepeil hoog met cola-vanille.

Lander Thyssen: Bijnaam Giraf. Deze bijnaam heeft hij niet alleen te danken aan zijn grote gestalte, maar ook aan zijn haarsnit. Je kan zijn coupe het beste omschrijven als ‘party in the front, business in the back’. Voetbalde vroeger met een handdoek in zijn broek om een reetzweet te vermijden. Giraf is ook trotse auteur van het boek: ‘waarom verhuizen in 1 keer als je het ook in 20 keer kan doen?’. Eigenaar van een paard waar hij geregeld op zit. Eet gemiddeld 5 broden per week.

Christophe Bruyninckx: Bijnaam houden we onder ons. Trouwde vorig jaar. Mooi trouwfeest! Gevolg is dat hij niet meer mag komen voetballen. Nee, blessures houden deze knaap een lange tijd aan de kant. We wensen hem een spoedig herstel toe.

Ward Sterckx: bijnaam Diego Waradona. Gouden voetjes. Geen slecht woord over te zeggen anders verlaat hij Boutros misschien.

Brent Hoskens: Bijnaam ‘McDreamy’. Deze Boutros draagt het liefst flashygroene Borgskes wanneer hij achter het stuur van zijn geblindeerde voiture wegdroomt van een mojito en een Ierse dans. Arguably de meeste fitte Boutros. Opmerkelijk gezien zijn voorliefde voor een lekkere oester.Put kracht uit het voederen van zijn papegaai. Heeft zijn eigen lijflied. Catchy. Favoriete rode duivel? Faris Harroen

Willem Noyen: Back-up keeper. Twee linker voeten maar twee gouden handen. Ooit bestempeld als meest beloftevolle 14-jarige gamer van Merksplas. Heeft de fietsmicrobe te pakken. Thans wat schrik voor zijn kindergeld. Numb-bals enzo. Bedenker van het spel ‘shirt’. Shiiirt. Ereburger van Erps-Kwerps. Heeft een kop om op te slaan. Netflix and chill staat geprogrammeerd van half drie tot half vier. Zijn lievelingsgerecht is een derde portie.

Kristof Deceuninck: Vernoemd naar zijn grote idool Jefke Delen. Telg van het notoire blauwgele Deceuninck-geslacht. Befaamd om hun gave om overal te slapen. Voetbalstijl is vergelijkbaar met die van Arjen Robben. Gouden linker. Een bom. Wel nooit in het kader. Begint de wedstrijd om acht dan is hij er zéker om tien voor negen. Op footystats heeft hij een penalty conversion rate van 0%. Money time choker.

J-P Biesemans: Een vrije libero. Speelt als Blaise Matuidi zonder het blaise karakter. Hoewel... bezit meer vastgoed dan de pa vd moejaar. Wel minder postbussen. Eentje maar, in hartje Zurenborg. Ik hoor u al denken. Toch genen bakfiets? Nee hoor, liever een gele botsauto. Zijn blauw bloed in zijn aders durft al wel eens overkoken op het veld. Een alumnus geschiedenis met diepe interesse in Mayaanse tempels. Als hij scoort dan scoort hij steeds twee keer! Oh nog dit, in zijn sjotzak steekt steeds een pocket-haardroger. Ik herhaal, een pocket-haardroger. Juist ja. Een po-cket haar-dro-ger!

Palmares:
2015-2016: Plaats 1 (Derde klasse LZV cup - Leuven)
2016-2017: Plaats 5 (Tweede klasse LZV cup - Leuven)
2017-2018: Plaats 3 (Eerste klasse LZV cup - Antwerpen)
2018-2019: Plaats 4 (Eerste klasse LZV cup - Antwerpen)
# Teamleden Selecties Goals Assists Fairplay
8 Lode Borghs 8 11 0 1e
0 Thomas Swennen 16 20 0 2e
0 Lander Thyssen 10 15 0 3e
10 Metin Ozcan 8 8 0 4e
0 Jeroen Lauwers 12 15 0 5e
0 seppe delmeiren 16 13 0 6e
12 Adriaan Swennen 8 2 0 7e
0 Jonas Verbruggen 11 11 0 8e
0 Jelle Bongaerts 5 8 0
11 David Van Camp 1 3 0
10 Simon Van Ormelingen 4 4 0
0 Brent Hoskens 2 3 0
6 Tuur Jacobs 1 3 0
0 Dieter Lauwers 6 4 0
0 Jan Pieter Biesemans 2 4 0
0 Kristof Deceuninck 4 3 0
14 Axel Segers 2 9 0
Palmares
Seizoen Reeks Positie  
2015-2016 3e Klasse B Leuven 1
2016-2017 2e Klasse C Leuven 5
2017-2018 1e Klasse Antwerpen 3
2018-2019 1e Klasse Antwerpen 4
2019-2020 1e Klasse Antwerpen 2
2020-2021 1e Klasse Antwerpen 3