De Zweters

  • Clubkleuren: Blauw - Geel blauw
  • Teammanager: Bert Aerts
Extra Info
Ontstaan en palmares :
In 2005 besloten een paar jonge knapen een ploegje in te schrijven voor het human table soccer tornooi in zoerle. We hadden immers geen kledij of naam.
Dus gingen wij een kijkje nemen in de legerstock en daar vonden we 6 T-shirts van ice tea red blaster deze zouden we de dan nadien komen halen . Onze naam zou dus worden : de red blasters. De volgende dag gingen wij terug om de T-shirts op te halen maar deze waren er niet meer. Er lagen enkel nog T-shirts van ice tea mango effect. Enzo ontstond FC Mango. Aan dit tornooi doen we nog steeds mee en hebben ondertussen al 5 keer gewonnen en 3 keer verliezende finalist. In 2010 was de finale zelfs FC Mango 1 - FC Mango 2 .
# Teamleden Selecties Goals Assists Fairplay
5 Jarne Vandewouwer 3 4 0 1e
1 Steff Seykens 3 0 0 2e
11 Bart Burundi 4 1 0 3e
3 Siemen De Ceulaer 4 3 0 4e
10 Bert Smits 4 5 0 5e
7 Jonas Simons 0 0 0
13 Sergio Godec 0 0 0
11 Ziggy Van dingen 0 0 0
8 Bert Aerts 0 0 0
0 Matthias Bens 1 2 0
7 Stef Vergauwen 1 0 0
0 Steven Loffens 2 3 0
5 Stef Thys 1 1 0
4 Robin Verbraeken 0 0 0
4 Kristof Groenen 1 1 0
2 Jeroen Vanloy 1 4 0
2 Bram Geerinckx 0 0 0
78 Jelle Thijs 2 3 0
Palmares
Seizoen Reeks Positie  
2013-2014 2e Klasse Zuiderkempen 2
2014-2015 1e Klasse Zuiderkempen 4
2015-2016 1e Klasse Zuiderkempen 7
2016-2017 1e Klasse Zuiderkempen 3
2017-2018 1e Klasse Zuiderkempen 6
2018-2019 1e Klasse Zuiderkempen 11
2019-2020 1e Klasse Zuiderkempen 9
2020-2021 1e Klasse Kempen 9