De Vrienden

  • Clubkleuren: oranje  wit
  • Teammanager: Kris Van den Broeck
# Teamleden Selecties Goals Assists Fairplay
0 Dries Heylen 0 0 0
0 Giliam Spruyt 0 0 0
0 Stijn Willems 0 0 0
0 Bert Tamble 0 0 0
0 Stijn Van den Broeck 0 0 0
0 Stefan Tamble 0 0 0
0 Yannick Steurs 0 0 0
0 Tim Horemans 0 0 0
11 Kristof Van Hoof 0 0 0
14 Tim Vervoort 0 0 0
15 Niels Caers 0 0 0
16 Yannick De Busser 0 0 0
17 Thijs Lambaerts 0 0 0
18 Sjobbe Smeyers 0 0 0
19 Joeri Vinckx 0 0 0
20 Joren Jennes 0 0 0
Palmares
Seizoen Reeks Positie  
2013-2014 1e Klasse Zuiderkempen 5
2014-2015 1e Klasse Zuiderkempen 11
2015-2016 1e Klasse Zuiderkempen 9
2016-2017 1e Klasse Zuiderkempen 4
2017-2018 1e Klasse Zuiderkempen 7
2018-2019 1e Klasse Zuiderkempen 10
2019-2020 2e Klasse Zuiderkempen 7
2020-2021 2e Klasse Kempen 7