AA Belgen

  • Clubkleuren: blauw Zwart
  • Teammanager: Tom Nijs
# Teamleden Selecties Goals Assists Fairplay
0 Geert Belmans 3 3 3 1e
1 Stefan Donvil 4 0 1 2e
8 Peter Van Nuffel 4 2 0 3e
96 Davy Vrancken 4 14 7 4e
14 Noël Van Thielen 3 10 4 5e
5 Pieter Van Dessel 3 1 1 6e
3 Mitchell Peeters 0 0 0
4 Raf Ceuppens 0 0 0
6 Michel De Vadder 0 0 0
9 Willy Pauwels 0 0 0
10 Yannick Peetermans 0 0 0
11 Dimitri Van dessel 1 0 0
21 Tom Nijs 2 0 3
44 Benny Verbist 2 0 1
77 Ken Frederickx 0 0 0
77 Tone Hermans 2 1 1
Palmares
Seizoen Reeks Positie  
2013-2014 1e Klasse Zuiderkempen 7
2014-2015 1e Klasse Zuiderkempen 10
2015-2016 1e Klasse Zuiderkempen 4
2016-2017 1e Klasse Zuiderkempen 2
2017-2018 1e Klasse Zuiderkempen 2
2018-2019 1e Klasse Zuiderkempen 4
2019-2020 1e Klasse Zuiderkempen 2
2020-2021 1e Klasse Kempen 12