ZVC The Hammers

Nieuwe tenue!
Een nieuwe ploegfoto volgt zodra we weer aan spelen toekomen.

Zvc The Hammers dankt Marylieke en New Van Heukelom voor de sponsoring.
  • Clubkleuren: Zwart Zwart
  • Teammanager: Tom Wouters
Extra Info
Ontstaan:
ZVC The Hammers is een ploegje genaamd naar de Engelse voetbalploeg West Ham United. Onze ploeg is opgericht in 2004. Sinds de oprichting spelen we met de originele WHUFC truitjes. Eerst speelden we onder de naam van het vergane Westelworld.be gaande weg veranderde we onze naam naar hoe West Ham United hun supporters zich laten noemen, The Hammers, wij onze zaalvoetbalploeg, ZVC THE HAMMERS.

Onze ambitie? De 3de helft begot!

Palmares:
zuipbeker Albo Lichtaart 2005
bekerwinnaar Ars Valendi 2009
3e plaats Penaltycup HSV 2012

Kwaliteiten? Rondje Duvel bestellen!
# Teamleden Selecties Goals Assists Fairplay
15 Ruben Van Hout 2 0 0 1e
12 Rimmert Stroobants 2 1 0 2e
6 Glenn Varewyck 2 0 1 3e
1 Tom Wouters 4 0 0 4e
7 Bert Dierckx 4 2 2 5e
4 Joost Van de Cruys 4 4 4 6e
20 Yannick Van de Cruys 2 0 0 7e
8 Elias Tousents 3 4 1 8e
9 Vincent Schauwaers 1 1 2
10 Jens Van den Broeck 0 0 0
2 Christof Bruynseels 0 0 0
5 Sander Dieltjens 1 1 1
13 Christophe Fruyt 0 0 0
14 Brent Van Roie 0 0 0
3 Jerre Van Herck 1 1 0
16 Michael De Meester 0 0 0
17 Carl Goormans 0 0 0
18 Lander Van de Cruys 0 0 0
19 Jander Cle 0 0 0
11 Illia Wouters 0 0 0
Palmares
Seizoen Reeks Positie  
2013-2014 1e Klasse Zuiderkempen 4
2014-2015 1e Klasse Zuiderkempen 6
2015-2016 1e Klasse Zuiderkempen 2
2016-2017 1e Klasse Zuiderkempen 5
2017-2018 1e Klasse Zuiderkempen 4
2018-2019 1e Klasse Zuiderkempen 5
2019-2020 1e Klasse Zuiderkempen 10
2020-2021 1e Klasse Kempen 7