Vossem United

  • Clubkleuren: Blauw / wit Zwart
  • Teammanager: Pieter-Jan Desmit
Extra Info
Gewoon een razend goede ploeg met een twitteraccount.
# Teamleden Fairplay Wedstrijden Goals Assists
0 Tom Philips 1e 5 4 5
0 Maxim Poncelet 2e 5 1 2
96 Bas Hermans 3e 4 0 2
0 Thomas Engwegen 4e 4 19 3
0 Kenzo De Smedt 5e 5 0 3
0 Andy Meyvaert 6e 5 5 2
0 Zeno De Bock 7e 4 5 8
13 Kenneth Miseur 8e 3 6 3
0 Bert Philips 9e 2 1 1
0 Laurens Christiaens 1 0 0
0 Thomas Probst 0 0 0
0 Xander Vanlombeek 0 0 0
0 Matthew Humphreys 0 0 0
0 PJ Desmit 0 0 0
9 Dieter Charlier 0 0 0
17 Matthias Devloo 0 0 0
29 Jeroen Desmit 0 0 0
69 Warre Feys 0 0 0
Palmares
Seizoen Reeks Positie  
2013-2014 2e Klasse A Leuven 4
2014-2015 2e Klasse A Leuven 8
2015-2016 2e Klasse A Leuven 7
2016-2017 2e Klasse A Leuven 5
2017-2018 2e Klasse A Leuven 12
2018-2019 3e Klasse B Leuven 2
2019-2020 2e Klasse A Leuven 12
2020-2021 3e Klasse D Leuven 6
2021-2022 3e Klasse D Leuven 8