VKOO Lazio Coma

boven vlnr Maggie - David - Bert - Musty - Makke - Marina

Onder vlnr Ive - Boeli - Cappan - Beckers - Wim

Niet op de ploegfoto: Smess - Steven - Firmin - Larry
  • Clubkleuren: blauw donkerblauw
  • Teammanager: Michael Boelaert
# Teamleden Fairplay Wedstrijden Goals Assists
99 Jelle Morawski 1e 3 1 3
99 Koen Rummens 2e 3 0 1
0 Sven Cappan 3e 6 1 5
0 Michiel Magerman 4e 6 6 4
0 David Lindebrings 5e 7 9 3
0 Wim Verraes 6e 4 0 0
9 carl beckers 7e 7 10 8
11 Ive Vanlee 8e 7 1 2
0 Bert Simonis 9e 7 3 1
0 Jan Laeremans 10e 4 4 5
6 simon smessaert 11e 3 3 1
3 Michael Boelaert 12e 3 0 1
0 Stijn Joris 0 0 0
0 Maarten Moons 0 0 0
9 Steven Probst 0 0 0
99 Stijn Briers 2 1 0
99 Bas Dhertoge 1 3 0
Palmares
Seizoen Reeks Positie  
2004-2005 2e Klasse A Leuven 14
2005-2006 3e Klasse A Leuven 15
2006-2007 3e Klasse A Leuven 10
2007-2008 3e Klasse A Leuven 11
2008-2009 3e Klasse A Leuven 13
2009-2010 4e Klasse A Leuven 1
2010-2011 3e Klasse A Leuven 8
2011-2012 3e Klasse A Leuven 9
2012-2013 3e Klasse B Leuven 11
2013-2014 3e Klasse A Leuven 8
2014-2015 3e Klasse B Leuven 10
2015-2016 3e Klasse B Leuven 8
2016-2017 3e Klasse B Leuven 8
2017-2018 3e Klasse B Leuven 11
2018-2019 3e Klasse B Leuven 8
2019-2020 3e Klasse B Leuven 13
2020-2021 4e Klasse C Leuven 6
2021-2022 4e Klasse C Leuven 2