Atletico Lovana

Boven (v.l.n.r.)
Wout, Nick, Freek, Jérôme
Onder (v.l.n.r.)
David, Dylan, Ewoudt, Thomas
  • Clubkleuren: Wit-blauw Zwart
  • Teammanager: Dylan Deserranno
Extra Info
Opgericht in 2012 en nog steeds dezelfde groep vrienden uit het Heilig Hart Heverlee. De ene al wat meer skills dan de andere, maar allemaal evenveel inzet.

Dylan
Motto: " !!@#@##!!^ç@&&#!!!"
Idool: Diego Costa

David:
Motto: "Waarom lopen als je ook kan wandelen?"
Idool: Hazard Eden

Ewoud
Motto: "Als er miekes zijn is Zidane nooit ver weg!"
Idool: Zizou

Wout
Motto: "Balbezit = winnen"
Idool: Ribery

Nick
Motto: "Ik loop de bal nog liever binnen dan te schieten van op afstand"
Idool: Iniesta

Thomas
Motto: "Vedetten komen altijd wa later"
Idool: Ewoud Bogaert

Freek
Motto: "Helà, wie heeft die lijnen dichter gezet?!"
Idool: Thomas Müller

Thijs
Motto: " Hue fout? Ik kwam toch langs voor?!"
Idool: Pepe

Jérôme
Motto: "Diene korten hoek, welke paal was da weer?!"
Idool: Buffon
# Teamleden Fairplay Wedstrijden Goals Assists
8 Wout De Wispelaere 1e 11 4 5
1 Jerome Belpaire 2e 14 3 11
11 Dylan Deserranno 3e 10 25 8
0 Vitaliy Mosalenko 4e 17 11 15
5 Thomas Smets 5e 16 15 17
9 Freek Hoogmartens 6e 13 1 11
4 Nick Deserranno 7e 16 31 16
0 Alexander Vleugels 8e 7 3 7
10 Ewoudt Bogaert 9e 7 3 3
0 Thijs De Wispelaere 1 0 1
3 Mats Van Engeland 1 1 1
7 David Put 1 1 1
Palmares
Seizoen Reeks Positie  
2012-2013 3e Klasse B Leuven 7
2013-2014 3e Klasse A Leuven 2
2014-2015 2e Klasse A Leuven 12
2015-2016 2e Klasse A Leuven 1
2016-2017 1e Klasse Leuven 5
2017-2018 1e Klasse Leuven 4
2018-2019 1e Klasse Leuven 13
2019-2020 2e Klasse A Leuven 13
2020-2021 3e Klasse A Leuven 10
2021-2022 3e Klasse A Leuven 1