LZV Cup - Missie


Wil je je vrienden regelmatig blijven zien? En op de koop toe je conditie op peil houden door samen te voetballen, zonder een trainer als baas? Zie je op tegen dure zaalvoetbalcompetities met veel administratieve rompslomp en vaak te agressieve of competitieve tegenstanders?

Wij ook. Daarom hebben we een nieuwe zaalvoetbalbond opgericht: de Liefhebbers Zaalvoetbal Cup. We groeiden in recordtempo van nul naar 760 clubs, en de inschrijvingen blijven toestromen. Wat is de succesformule? We zijn anders dan de anderen, mikken volop op jullie pure voetbalplezier, en hebben al wat daar niet toe bijdraagt afgeschaft.

Veel Goedkoper
Je betaalt gemiddeld minder dan de helft ten opzichte van andere zaalvoetbalbonden. Hoe dat kan? Omdat wij jullie geld niet verspillen aan dingen die niet nodig zijn om te kunnen voetballen. Zo blijft er veel over om samen na de wedstrijden nog wat na te praten bij een glas.

Veel Eenvoudiger
Je eigen zaalvoetbalclub oprichten was nooit zo makkelijk. Vergaderingen en papierwerk hebben we afgeschaft. Blijft over: email en een website met een optimaal gebruiksgemak zodat je geen tijd verliest. En heb je toch eens een vraag, geen nood. Bij de LZV Cup zijn we superpersoonlijk: we zijn met een klein team en helpen je snel als er iets is.

Veel Meer Fairplay
Scheidsrechters zijn duur, vergissen zich vaak, en ploegen gaan alles proberen wat de scheids toelaat of niet ziet. Wij hebben ze afgeschaft. Onze ploegen beleven veel meer plezier nu ze zelf hun wedstrijden leiden. En in geen enkele andere zaalvoetbalbond zie je zo veel fairplay. Waarom? Omdat ploegen wekelijks elkaars sportiviteit beoordelen en wij met die info de zeldzame probleemgevallen bijsturen. Wie zich niet aanpast wordt uit de LZV Cup gezet. Iedereen weet dat, en daarom werkt het ook: een onsportieve ploeg kom je zelden tegen.

Waar wacht je nog op?
Steeds meer ploegen kiezen voor de LZV Cup, omdat ze van elkaar horen en zien hoe leuk het hier is. Zijn jullie ook een groep vrienden voor wie het nog echt om het voetbal en de goeie sfeer gaat? Doe dan gewoon mee in het nieuwe seizoen. Met vragen kan je steeds terecht bij krisverbert@gmail.com.

Je moet trouwens niet op zoek naar de allerbeste voetballers om een goed figuur te slaan. In de LZV Cup speel je gewoon met je vrienden, ook de minder goeie spelers. Clubs die jaarlijks door transfers een halve ploeg vervangen vind je hier niet. Niet twijfelen, gewoon meedoen.